الثلاثاء، 3 فبراير 2009

ساندوتش لحمة فيلية


المقادير:
ربع كيلو لحم فيلية مقطعة قطع صغيرة خبز (عيش شامى)- مستردة- سكر -خل - زبدة بصل مبشور- خيار مخلل- كرنب ابيض او احمر
الطريقة:
1- نضع الزيت على النار وعليه اللحمة والمستردة ونقلب جيدا
2- بعد متستوى اللحمة بالملح والفلفل يتم تقطيع بصلة حلقات وتشوح ونقطع طماطم حلقاتوالخس كذلك
3- نضع الخيار والكرنب الاحمر بعد تقطيعه حلقات فى وسط اللحمة ونضع البهارات ونقلب جيدا
4- يتم وضع الخليط السابق فى العيش الشامى ويلف

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق